homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
today hari yang memenatkan
assalamualaikum to all readers
and member sume .
how your day haa ?
oke ke ko ?

hari ini kan , pagi pagi sampy sekola jerk da mengantok ! padahal da mandi wangi wangi dah tu ! menggigil badan ! waited for assembly to the end , bual bual gossip gossip . da ending tuh nak pegi letak beg kat kelas baru nak pergi training bola tampar . semangat sangat sangat dah nih . 

sampy sampy macam biase lha , stretching dulu and then lari lari . dengan pe;uh didahi nih , sambong digging pulak . continue continue . one time bola hempap pipi aq ! oh mai gosh ! kebas sangat sangat ! sabo jek larh .

cikgu nih , balek balek asek dak laki jek dapat maen kat net tinggi tuh , pompuan nak jugak . nak belaja serve . digging tuh ? halahai , penat saye kejar amek bola . da lam sangat tunggu , dok baring baring dengan teman sepermainan . kesah pulak saya tuh gelanggang tenis , dah penat sangat , lepak jek larh .

baru nak baring cikgu panggil pompuan masok gelanggang , haiseh . time da malas time tue cikgu pnggil . pegi larh . maen maen serve , hamek ko , jari tekehel . dah lah jari nie halus jek . isi x banyak . sekali bengkak , timbull !! wooo .

so sorry cikgu petang tuh saye x datang train , hujan dan penas sangat sangat ! esok pagi saye datang yee . =="
POSTED BY Elly Nadia Prada ON 06 April 2011 @ 7:25 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth