homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
examination oh examination
hye semue
ape buat tuh ?
nak pinjam mate korang jap for bace entry aq bole tak ?

bukan selalu aq tulis entry kan 
examination week over
gile serabai otak aq 
mentelaah segala buku yang betimbun timbun
dah bace tapi tak kuar pon ade
so SHIT !

english paper

oh like helll , paper two essay dah salah format . tak buat speech . buat karangan byase . speechless ! literature , oke la . boleh buat . dah hafal da . lagi lagi ROMANTIC traits by Rudolf to . sweet bole tak ! hahahha , selamat la tak keluar pasal rupert devil tak . memang tak ikhlas la aq tulis story kaw tue . hahaha . english paper one tue ha ! soalan numbe 6 salh yee , sign no tue sepatotnye tak ade . so jawapan die library .
target memang c . kenyataan C ! 61 .

mathematics

rumusannye , medium . ade yang aq bole jawab . ade yang tidak . rase pening lalat taw jawab math . tambah lagi compasses dengan protector saye ade kat biyy , hahahaha . menjaja time periksa carik 2 hazanah yang bole bagi aq good mark tuh ! hHhH , pffff !

geografi

target aq yang nie memang c . sebab tak struggle . hahahaha . soalan putar belit siuuut ! dah la dalam malaysia pon aq tak lepas , nak belaja yang kanada , china , india ang=d yang laen laen tuh . x pening otak aq dibuatnyer . elak nak seret kepala at simen jek . baru betul bentuk muka bumi tuh ! hahahah

sains

aq bace buku oke sains . bab 6 aq bace x bnyak kuar . geram betol . target dapat b la kan . tambahan pulak sains last paper , pkir nak cepat holiday jek . hahahah . so memang tak target A la kan , kalu dapat alhamdulilah . soalan pon susah jugak . tuhan jek la tawu betape penatnyer aq perah otak aq pkir an teori sains .

kemahiran hidup pilihan 3

hohohoho , memang biol otak . nak pkir ikan air tawar la . paip la , tangki la , jenis tanaman la . oh mayyy ! bikin penat jek . kompos lagi la , choyyy ! sabor jek la . ingat mase buat amali dulu , nak uji timbunan kompos . rase batang kayu tuh . eyuuhhh ! busuk taw ~ hahahaha . kennagan manis tapi .

other subject

malas nak buat huraian panjang bejela ,. hahaha . kire aq bole jawab la yang lain . twist sane twist sini . hehehehe 

pray me a goog result !
POSTED BY Elly Nadia Prada ON 31 May 2011 @ 4:57 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth