homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
ramai orang tegur saya
hye readers sume ngan peeps . how old are you ? ehhh , tak ade kait pon . bhahaha . you all sehat tak ? da makan ke belom ? mak tak masak eh ? biar la mak tue rehat siket . to celebrate mothers day . panjang betol intoduction nyeh . hahahha

oke . straight to the point la kawan kawan . raamai cakap kebelakangan nih saye beruba . asek nak carik gadoh jek . kononnye benda kecik pon nak digaduhkan . inikan pula datang ribut petir . memang jahanam la . eyeke sekarang aq nak gado jek ? dah gadoh buat muke toya . bhahaha . aq memang seorang yang no sense of guilty . macam merendahkan martabat diri sendiri jek kan ? tapi nie dah nak pereksa la . senang citer aq story aq gado dengan sorang minah nih , aq yang start dulu la ( nampak sangat memang suke carik gado . hahahaha ) sory la yee pompuan . biar kan aq buat macam tuh untuk aq benci ko , susah nak lupe friendship . just this is the way . and i need to do it . aq harap dah jelas asal aq suke sangat sangat buad ko saket haty . sory le yee . ko nak maap kan ke tak , hak ko . aq x ganggu .

second . suke sangat mara mara . hahahaha . tak salah ape nak marah . tapi nie bukam pms punye pasal . nie saje saje buat kepuasan diri . kepada sape sape yang memang selalu kene mara dengan saye nih , itu maksodnyer , aq tak suke korang without zero reason . don ask me why . itu lah care aq tok expressed kan kebencian aq tuh . senang kan . depan depan da tunjok ! bhahahaha

thirdly , kadang kadang suke meroyan tak tentu pasal . hahahaha . meroyan memang hobi aku dengan bini aku tuh ecak . tapi lately nih aku meroyan sesorang la dok . ko tade at kola . kesian aq ko tao . ish ish ish .

niat dalam hati :: nak menjadi seorang yang pendiam . tak banyak cakap . tak menyakitkan hati orang lagi . pray for me .
POSTED BY Elly Nadia Prada ON 08 May 2011 @ 2:14 AM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth