homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
gila biul otak hari ini
assalamualaikum semue readersssss , hari nih macam tebanyak pulak entry kan . suka hati aq lah , nie belog aq kannnn ? hahahha . banyak pulak srory mau share nan korang semua nih . cume kesampaian ke tak jek . entry nih , x payah nak pkir ape ape . just korang akan tepikir , jahatnye aq ! hahahah

pakai seluar jeans time kelas

hahahaha  , suke suke hati aku jek disobey school law kan ? name pon school holiday kan ? so out of school la . tak ade makne nye aku nak patuh arahan undang undang nak obey school law . macam selalu aq jadik jahat ! baru tadi . hahahaha , cikgu dok jeling jeling jek suar aq . kenape cikgu ? nak bagi name saye kat disiplin teacher yee ? nak wat ape ? demerited ? saya dah lali dah . sekolah tue tak buat salah pon dimerited go on ! so fuck ! i kesah ape . hahaha

tak pakai tudong sekola

oh mayyy goddd ! malass nyer nak gosok tudung sekola tuh . amek result gune tudong sedia ade jek ! tak payah nak gosok gosok . senang ! kalo bole tadi nak pakai shawl jek . lilit lilit da siap kan ? hahaha , berani aq nak disobeyed lagi school law ! hahaha , ;)) berani kerana salah name nyer nih ! takot kerana benar .

planning for skip classes . okeyy . dengar story cikgu kahar tak masok mase kelas sape punye turn tah ! so aim tumoro pon same , cikgu tak paya masok . so kami bole betepuk betampar mase klases ! hahahaha , tapi aq nak skipp terus , disebabkan aku bukan jenis social network dengan classmate aq . aq punye tempat nak meraba menggatal menggedik hanyela ngan membe aq yang tersayang chak monk !


kawan kawan . omel kan die nih ! cantek jek . memang pon . taken dah . not available . not involve in blog dot com pon . so nak kenal nan die , pegi search kat fb name chak monk ! die la teman aq begurau senda . tak bole nak berpisah wooo , sorang tak datang senyap mulot . sehati sejiwa ! ILY kaw noksss !

POSTED BY Elly Nadia Prada ON 01 June 2011 @ 8:33 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth