homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
thinking of you
sob sob . sorry tak sempat nak bagi salam . pagi pagi bute nih . ngantok da sebenarnya , tapi tak bole nak tido . kan biy . entah biy pikir kan sayang tak agaknyer ? saye pon cari cari mane text awak nih tak sampai sampai .


satu jam tunggu .... tapi x sampai lagi








nanges nanges taw . dah start dah pikir bukan bukan .
al maklumlah , sayang nih penunggu kan kan ?


tak ape la . tengok fon lagi . 
dah nak masuk 3 jam dah ,






penat nangis . nak mara dah .
tapi still saba dengan you taw biy .


nak tau tak kenape ?
sebab ,






i love you biy . sangat sangat taw . 
tapi tak taw la you macam mane .
i try to show kat you biyy how much i love you ?
tapi i tak taw you rase ke tak .






only you in my heart biy ,
please trust it .
i admit i ade ramai kawan boys outside .
i tak layan diorang pon . 
texting pon tak 
pleess believe it biyy .


dah setengah hari i tunggu text you
not coming at all
i dah start temper and hangen satu badan 






memang i dah geram tahap maksimum dengan you
sangat sangat la biyy .
selamat i sayang you .
i lupekan jek semue perasaan i nak marah you .


keep on waiting .
sampai i tak tahan .






habes kaca rumah i biyy ,
semua i hentak taw .




u still not texting me .
it suck .






i am dead of waiting you
its over now .


pfft ! to all readers , please  . jangat bagi tau hubby saye yang saye sayang die . sebab saye nak dia rase how much I LOVE HIM .
POSTED BY Elly Nadia Prada ON 10 June 2011 @ 4:20 AM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth