homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
happy birthday my Super Hero

Hari nih happ bebenau rasanya sebab befday My Capital E hari ini . Pagi pagi bangun dah dok sengeh sorang sorang . Niat nak ke dapur buat cake . Tapi tergendala . Kenapa ? Sebab kasot sekolah tak basuh lagi . Ayah pun dah bebel bebel .

Sapa capital E saya ? HAISH ! Tak kenal lagi rupanya . Sapa lagi kalau bukan Eric Szamanda . Kwangkwang ! Hehehe . Semalam waiting sampai pukol 12 ingat nak jadi orang pertama wish birthday dia . Tapi dah ada orang lain wish dulu . RAWR ! Geram jek . Macam nak cekau cekau jek orang tuh . HAHAHA . By the way Happy Birthday ye sayangsss ! HAHAHA . 

I Love Eric Szamanda

Gambar nih wallpaper handphone saya . Obses kan dengan dia nih ? Baru betol fan namenyer . :DD

p/s : sory cek dibo , nak guna Capital E jugak ! HAHAHA . 
POSTED BY Elly Nadia Prada ON 24 July 2011 @ 4:21 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth