homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
I am not important and i know it

Hari nih cookie tak dapat nak spendtime masa cookie dengan dibo . Rindu dia . Semua gara gara kempen pengibaran jalur gemilang tuh . Satu hari tak jumpa dibo , gundah gulana hati nih tawu tak . Nak menangis . Macam macam jadik . Cookie story morry sikit dengan readers okey . Sebab cookie tak rasa benda nih private . 

 gaduh dengan abang angkat cookie
Patot ke cookie marah dia sebab dia back up awek dia ? haish tak patut kan , tue kan awek dia . Sepuluh kali ganda lagi penting . Kaw tak taw ke cookie . Tapi kaw selalu cerita story kaw and masalah kaw nan awek kaw kat aku . Kalaw yee pun cara aku tue sala , occay . Cakap la baek baek . Ayat kaw pedas gila tawu tak ? memang aku tak layan kaw kat sekola pagi tadi . Sorry to say la , cookie nie memaang keras hati orangnyer . Dah balik sekolah tuh , petang tuh dia text ask for fogiveness . Aku bukan tak nak maafkan kaw . Aku takot kaw ulang balek kesalahan kaw . Kaw jangan lah baik sangat jadik lelaki . Aku yang kesian tengok kaw tawu tak . Aku pikir pasal kaw , kaw pikir pasal ak tak . Kaw pikir pasal awek kaw , ada dia pikir pasal kaw . Balasanyya kaw sakit kan hati aku kan . Aku tawu aku tak penting dalam hidup kaw , lagi penting dia kan . So goodbye doraemon . Say hye to tears again cookie . 

Lately nih makin sering kan tears nie keluar . Dengan gelaran PENIPU yang diberi oleh baldu biru . Terima kasih la . Selamat ada dibo and my mum at my side . Diorang lah sumber tenaga aku .  Kaw memang buat aku menangis dengan semua kenyataan kaw . Kalu aku memang seorang yang pendendam , I will hit you back . Fair kan ? Tapi mak cookie pesan , kaw biarkan jek budak tuh . Yang running tap of tears dea bukan kaw . Buat apa kaw nak jaga hati dia , ada  dia jaga hati kaw ? Tade kan . Mak tak ajar kaw pon nak mengabdikan diri dekat siamang macam tuh " . Cookie cakap " tapi kan dia nanges pasal cookie ? " Mak rep " kaw dah mintak maaf . fon kaw pon mak dah pegang , segala mesej kaw mak yang reply kan , mak tawu la apee jadik " . Okey . nothing to say . Thangs so much to Allah sebab kurniakan aku mak yang sangat understanding macam nih . 

Air mata nih asik keluar jek . Sebab tuh mata nih makin bengkak . Cookie suka menanges , walaupun orang cakap air mata nih tanda kelemahan , tapi cookie rasa air mata adalah salah satu faktor yang akan melahirkan kegembiraan . So , Cookie menanti for the happiness . Barang yang lepas jangan dikenang . kaw buat la jalan hidup kaw sendiri biar jadik lebih warna warni bukan penuh dengan kekusaman . :))
p/s :: aku sayang kaw la abang !

POSTED BY Elly Nadia Prada ON 28 July 2011 @ 7:49 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth