homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
remember it again and again
hye semueenyeww . tak ade introduction yang bejela jela lah kali nie , just a simple introduction . boleh dikatakan , budak sekolah aku semua excited gaban nak sambut hari koko kat sekola 7 and 8 ary bulan tuh . aku ?? langsong tak happy langsong . excited ? good bye jek la . amaze ? haram gejadah aku nak amaze kan . 
 
information , lame gile aku tak hapdet kan . banyak gile story nak share sebenarnye . first of all , the reason aku tak happy nak hari koko . err , banyak sangat aktiviti . hate it ! nanti kene jalan jalan . ohh tak ! sah sah aku hanya bejalan dengan my only BFF . satu sekola da tawu aku nan die memang tak bole pisah kan . ade kawad . aku join la . fuuhh ! kiri kanan kiri kanan . 
090711 :: hari terbuka la . soryy . exam dis time la yang bad gila result , 2A 4B 2C . terok kan ? hahaha . tuh la . asek ingat pakwe jek . so biyy , i will not spendt time 24 hours of my time with you anymore , only some of my free time only . you understand it ? please let me focussing my study and forget about the incident happen between us . hundred percently , my parents will not coming that day , why ? kitorang nak pergi holiday la kat Port Dickson . hari jumaat pagi tue dah gerak da . so aq hanya ade one day jek mase hari koko sekolah tue . enjoy my time between all of you my dear friendss form three .

tibe tibe aku rase sayang pulak kat kawan kawan aku kat form three tuh . dah la aku rajen membebel pasal korang . hahaha . sory sory . nanti aq mintak maap dengan korang taw .
POSTED BY Elly Nadia Prada ON 02 July 2011 @ 3:22 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth