homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
terima kasih kawan

Tiba-tiba pada pagi yang hujan tengah bederau derau turun ke bumi ni kan , Cookie ada sikit sifat kerajinan nak mengupdate blog . And the title only for friendship . Kawan penting kan ? Kawan memang penting untuk kita when the time kita sedih , happy and sawan sawan bagai tue ha . The true friend pon susah nak cari sebenarnya . Tapi cookie nak share lah kawan kawan cookie dengan korang semua .

Nurul Naafizah Amiroh Ismail
Nie merupakan kawan cookie yang paling cookie sayang lah ! Even problem apa apa pon cookie selalu story kat dia . Dia selalu dengar . Amiey nie orang nyer gila gila siket . Tak habis habids dengan ayat " Nie makan dia " and " Hantar saka kang , baru tawu " hahaha . Sengal la kaw amiey . Saka apa yang kaw nak hantar tue yunk ? HAHAHA . Segila mana pon kaw , aku tetap sayang kaw dol . LOL !

Nur Najiha binti Salleh

Orang nyer kecik molek jek . Suara pun halus jek . Comel ! Dia nih kadang kadang kelakar orangnyer . Suka buat benda yang tak dijangka . Jia nih suka dengan kekemasan . Psst ! Nak infom , tudong cookie nan jia sama ! Saiz S . Tapi kitorang tak pena kena tahan pon . HAHAHA .

Cookie tak dapat nak share banyak banyak nih . Nak mandi lagi . * hehehe . Dah pukol sebelas baru reti nak mandi kan ? hahaha . Next time cookie share lagi . Korang semua mesti ada kawan kawan terapat kan ? Jom la share sama sama . Hehehehe . Amazing ada kawan yang rapat rapat nih .

Friends are like rainbows . They brighten your life after you have gone through a storm . 

POSTED BY Elly Nadia Prada ON 31 July 2011 @ 11:08 AM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth