homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
hati ku rasa gembira teramat

Assalamualaikum to all my readers . Ape buad pagi pagi puasa nih ? Tengah check out menu nak berbuka ke ? Or masih guling guling atas katil ? Choose one . Hehehehe . Cookie bangon tido teros ngadap laptop . Fuyooo . Lame tak hapdet woo . Missing you all lha . 

EitEit ! Trial for PMR dah habes . All important subject telah berjaya aku jawab . Tak tawu la berapa A jek aku dapat untuk trial nih . SERAM . Wish me luck okeyy ! Conclusion nyerr , kalaw korang buat banyak practise and read your book plus usaha , memang senang la nak jawab . * hahaha , cookie tak buat pun macam tuh . HAHAHA . Soalan memang susah , mathematics paper 1 - bahasa melayu kertas 1 - agama islam - english paper 2 . fuyoo fuyoo . Susah susah baaa !

Pagi tadi online an , ada sorang cikgu hanta chat ! ALAMAK ! salah apa yang cookie buat nih ? rupa rupanya ......l Elly , bila nak update blog ? Lame saya tunggu ! Bhahaa . Okeyy . Idea memang tengah melimpah nih , akan di update mengikut keadaan semasa . 

Jeles dengan gula hati saya , dia dapat main meriam ! Fuhh ! Nak try main merian jugak ! hahahaha . Maen mercun pon tak pernah , nih nak maen meriam . Buat mak cookie ketawa jek . Sekarang cookie tak ada selera nak makan nasi , tak tawu kenapa . No idea . Kbye !

POSTED BY Elly Nadia Prada ON 20 August 2011 @ 9:50 AM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth