homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
note yang ditulis merendahkan martabat wanita
pssst ! psssst ! tadi jengah jengah face book kan , terjumpa satu nota nih . memang ade betol nye ape dye cakap . tapui macam merendahkan martabat wanita sikit la . macam gurl dye perfect sangat jek !

Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..bodoh

choooyy ! abes yang lelaki tangkap gambar tak senonoh tuh ape . lagi geli lha . ape salah nak buat duck face den upload kat fb . nak muke sate frame pon . ko tak suke . tak paya tengok lha bhai ! baby jek .

  Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying taek!

kau jeles kan kau tak buat gituh . tue yang ko nak kutok kitorang . paling kurang pon kitorang ade memoriable walau pon kat fast food jek .  ko ade ? hahahha

nak bace lebih lanjut tengok la sinih .
da malam la nih .
nak tido tau .

note yang konon awesome
POSTED BY Elly Nadia Prada ON 26 April 2011 @ 11:12 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth