homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
hanye sekadar mengemas kini
assalamualaikum and selamat sejahtera la yee sume sume stalkers , peeps , readers dan habuk habuk yang dah lame bersawang kat dalam blog ni ha . waaaa . da lame gilak gilak la kan tak on . hahahaha ;)) . sory la pade sesape yang terwaiting tuh . busy busy like a bee la sikit . dengan internet macam hanjeng . memang malas nak update . 

first of all , nak amek bulu ayam bersihkan sawang labah labah yang tergantung di setiap sudut corner ni ha ! fuh fuhh ! hachhuuu ! tebal betol abuk nyew .

dah boleh blogwalking da nih . da bole follow follow . diz night memang the day for me nak blogwalking . so to all new comers kat blog nig , yang setanak nasi nie , tnggalkan la jejak kat shoutbox tuh yee . nanti saye coming . ehheee ;)) 

nota kaki :: saya rindu awal lah ! 
POSTED BY Elly Nadia Prada ON 15 May 2011 @ 12:22 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth