homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
no one perfect okeyy
hye semue readers and peeps . ngah wat pew ue ? okeh . first of all aq nak mention yang aq tengah marah sekarang nih . disebabkan status yang dikire penghinaan la bagi aq ! oh bullshit ! 

ape la nsib aq kn,dpt kwn pon kwn yg hnye nk tmpang maket , cm aq maket cgt .. gi ur cri membe2 kt sdaha yg lgi maket drpd aq . da wt slh tank ngaku or mntak maaf , mkin menyakitkn ati ade la . hurmm . sabo je ur . ape yg ite ptot wt ekh lw ade 10org yg cm nih ??!!!

shit gile piggy ! hello , aq nak tumapang market ko ? ko market ke weyh ? aq masok syurga ke kalo aq mengejar market tuh ! kalo aq nak market , aq tadenyer nak kawan nagn ko la ! membazir mase jek . aq kawa ngan ko ikhlas , ko kate aq macam macam . ohh yela . ko ade kawan baru la katekan ! yek yek . da perfect sangat la ko tuh ! aq buat sala eh ? dulu kate ko kenal aq , sampai aq nih seoang yg keras kepala pon ko tak tahu . aq tak mintak maap ? kate dah bace post aq tuh , sampy touching touhing . tak tau pulak kalo x nampak ayat maap kan dalam post ini kan ? kalo 10 orang macam aq , kalo 10 orang macam ko ? hipokrit ! depan berlagak baek belakang kata kata . asal ko tak nak tag jek name aq kat status ko tu ha ? senang kan . tapi tape la , aq paham . kalo ko x tag pon aq tau tue tok aq . yela , ko kan perfect ! nak jage hati orang la katekan . yek yek ! choyy ! sabo la sangat ! lepastuh wat status sedih o wateva merata rata facebook . nak carik market ke ????

 ou yeah?? ite kne wt tatw ke lw smpai ite ilang org yg ite syg hnye di sebb kn kwn yg ta mngenang budi?? mulia nye aq lw aq hnye mmpu berdiam dri . :D

ouh . nak kate orang yang ko sayang tuh tinggalkan ko pasal aq la nih ? euhhh ! kau tue ha ! kalau gaduh jek , the way to solve mintak putos . senteng eh ? open table la weyh . bawak bincang * aq rase tak paya nak nasihatkan ko , ko kan x makan saman . pandai pegang kate orang tuh and then perli perli balek . hobi kau kan ? awesome betol ! lagipun da putos . kawan yang tak mengenang budi (!) budi ko banyak sangat sampai tak terkira ke weyh wat aq ? aq tade wat budi eh kat ko ? tak ade la kot . sebab tuh ko pon same TAK PANDAI NAK MEnGENANG BUDI orang lain ! ingat sikit ! ko kenal nan abang sayang ko tu pon dari aq . nak ikotkan hati , aq memang da happy da mase mule mule abang sayang ko tuh nak lupekan ko ! dah ko ckp ko rindu dye pulak . berbunge aty abg sayang ko tuh ! aq kesah apee . ikot kate ko kan , x jatoh pon market setakat ilang kawan sorang . yang lebih dikire tak pandai nak mengenang budi .

ko ingat ! kalo ko nak sangat maen status mang aq wat la weyh ! ko tue pon sedar salah ko ! jangan keje nak tengok salah orang jek . opps ! lupe , ko kan miss perfect ! ayat aq memang pedas , sebab you over the limit ! terang terang ko ade hak untuk bersuare . dipersilakan .
POSTED BY Elly Nadia Prada ON 03 May 2011 @ 11:15 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth