homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
Anwar Hadi lagi
dengan keadaan tengkuk yang melenguhkan , mata macam panda , tangan dah penat aku mengagahkan diri jugak nak update nie ha . lagipun hati tengah berbunga bunga . seriously nih .

tadi pagi aku dah penat penat blogwalking la kan , aku baru on fb . tibe tibe jek bukak notify . aku mang salu cek from the bottom kan , tapi kali nih laen taww . dengan mate dah nak terkeluar , aku troz clik my first notify . 


waaa , anwar hadi like weyyhh . nak guling guling aku dibuatnyerr . nak dikatakan semua yang wish congratz kat dia memang dia like . nak wat cam mane , aku kan memang minat gila ngan mamat nih . hehehe . yang penting aku ade , kaw adee ? hahahaha ! 

by the way ! wish all the best tok die . biar jadi insan yang berjaya kan kan . amin !

POSTED BY Elly Nadia Prada ON 14 July 2011 @ 4:20 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth