homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
saye jumpa Anwar Hadi ?
hye , assalamualaikum semuanyer . tekezot tak baca tajuk entry kat atas nih ? hahaha , sajee jek nak bikin gempak kan . saye jumpa Anwar Hadi nih , tapi jumpa gamba jek la . hahahaha .

ade sape sape yang tak kenal dengan my sweet hubby Anwar Hadi nih tak ? kalau korang sekalian ada baca aku pernah tulis sebelum nie pasal die kat dalam blogg aku yang simple nih . aku memang adore dengan mamat nih , tak bole nampak dia , mesti jatuh cinta . * tiba - tiba , ku dilamun cintaa , ohhhohoh ! hahaha . video dia memang jenis yang berinfo , aku suke gila tengok . part editting pon oke . for sure la kan . kadang kadang akujadik macam orang sawan pon adee bile tengok video die nih , ketawe sengih sorang sorang . hahaha . kalau uollss tengok pon bole judge i nih sawan .

keputusan digi wooooww awards dah keluar dah . ramai gile pencalonan yang join award grands uee , top blogger laa kan termasok Anwar Hadi nih . tapi aku tengok kebanyakkan pemenang die chinese . tapi tue keputusan judges . accaept it .


Anwar Hadi menang for the blogger of the year . A huge CONGrATSS untuk Anwar . * baling baling bunga segala . hahaha . overr kan . 

cop cop

bukan satu jek dye dapat , ade lagi yang die menang .


kategori yang nih , aku tak paham sangat la apee . tapi memang unexpected dia menang . tengok la the othes contestant tak kurang hebatt kan ?


bajettnyewww ! menang ! yeahhh ! oleeoleoleole . hahaha . 


seriously die nih memang inspiration aku sangat ! tinggi lampai kan diee ? agak agak kalau aku diri sebelah diee ? herrmmm , sampai bahu die jek kot . hahaha . 

huge congrats again to youuu occayyy !

more information for pemenang digi wowo awarddss ::

gambar kat atas nih credit to

last single word describe me right noww , I LOVE ANWAR HADI




POSTED BY Elly Nadia Prada ON 13 July 2011 @ 12:34 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth