homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
kurasakan something ?
hye . assalamualaikum all eaders semuee . yeah . right now tengah buzy posting mase budak budak kat kelas aku tengah khusyuk buat latihan math . seriously rinduu nak pergi sekola pluss asek gadoh dengan hubby saye . shit kan ! 

right now ade gossip yang cakap aku tulah , inilah . lame jugak aku keep on smiling dengar semua benda nih . on my last post about nih , okeeey . aku bukan perampas or whatever . saye sendiri ade pakwee sayeee . buat apee la sayee nak kacau pakwee orang kan ? biy ayg ? i dengan hubby i gune biyy okee . sedap jek menjaja cite kat orang ko nak maki aku kan . now let me see , ko jumpe aku macam nak baham akuu jek aku tengok . do it la . aku tak takut because i donnot do anything wrong ! kalau betol aku nak rampas pakwe kaw tuh , mesti la die mintak putos dengan kaw . kenape ? sebab aku bukan nak maen share share nih . errr . yucksss ! ko dah dapat pakwe yang sayang kaw tuh , appreciate it . text la die . jangan taw nak mara jek . aku dengan boyfiee aku pon text 24 hours and second without miss . ko happy tak bawak citer pasal aku ? ouhh . aku tepuk tangan untuk kegembiraan kau . 

just think about this , my condition getting worse . saket nih tak kurang kurang . betimbun lah c aku nih nati . dah saket , gadoh denpan my boyfiee HAZIQ RAHMAN ! biyy , my love only for you . and it increase rapidly days by dayss . jangan lah maraa i lagi pasal benda nih . the truth will come later . i know . biar kan jek la dia nak buat bad story pasal i dengan boy tuh haaa . asal die hapyy . nanti tuhan kan bayar cash dekat dia atas ape yang die buat . 

aku still can shut up ! but my patient has the limit ! nak kate aku over or whatever , aku kesah ape . ko yang over tawu  tak ! lagi naik kesabaran aku , aku akan buat something unexpected ! memang tak kire dah harmful apee . walaupun kene anti or mati ! tapi aku pon ade harga diri . sape kaww nak pijakk pijakk !
POSTED BY Elly Nadia Prada ON 12 July 2011 @ 11:52 AM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth