homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
ramai ke abang angakat aq ?
hye semueenyerr . now aku nak story pasal abg angkat aq . biyy , i know you will read every post of mine kan . so bace yang nih okee . nak dikatakan aku rapat dengan boys , memnag tidak la . aq rapat pon dengan orang yang aku memang kenal . means , membe aku yang aku da selesa berbual . abg angkat nie pulak kirw bonus la kan ?

abang angkat yang paling caring pasal aku , nie la die . baek betol . tapi tak penah betego nan dye . senyum tersimpul malu macam nangka busuk selalu la . hahaha . but seriuosly aku sayang die .



nie la abang kesayangan aku . kenal pon mase ade aktiviti kat kola tuh . lupe la ape . yang penting dah lame jugak la aku kenal die . tengok mate dye , comel kan > bulat jekk . macam nak cocok jek !

abang angkat aku yang second nih pon aku sayang jugak . 100 percent taken by ?? awek dye la . hehehe . so jangan nak usha ke apee . aq nih adek angkat dia pon tak lebih lebih taw . hee ;)


nih pon abang angkat aku jugak . maybee lepasnih aku salu cite story aku kat diee . sebab die nie pendiam . bagoss . good boy jek ! keep it up la yee abg . hehehe . 

one last time aku mention , nih abg angak aku oke ? bukan pakwe or wat eva . pakwe tetap my hubby . so tak payah nak pegi bagitau rakan rakan dan sahabat handai .

seriously dyorang awesome !


POSTED BY Elly Nadia Prada ON 06 July 2011 @ 11:05 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth