homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
teknik menjawab SAINS PMR ?
tadi kat sekola aku nak kata bosan , boleh la tahan . sampai sampai sekola dengan mata panda nih , duduk baca Al-Mathurat . tengah baca baca nih , adelah dengar GPK HEM sekola marah some girls . Aku tak tawu la sape , sebab tak bawak Al-Mathurat . cikgu chill oke , tertinggal jek tuh . boleh dikatakan masa baca aku memang  tak khusyuk , rasa nak nangis pon ada . nak balik pon ade . nak cerita tak kenapa ? hee , private la awak . tak payah okey . lagipun aku pon busy carik kawan kawan aku yang tersayang , especially ecak . aku rindu dia gile woo , lama tak jumpa . carik carik , dia dengan kawan dia . okey tak ape . aku pergi kat Amiey si penghibur hati aku . masa jumpa dia nih , aku rasa nak nanges , by the way dia pon taw ape yang happen kat aku truly . Amiey , aku sayang kaw occay .

lepas tue , masok dewan . waiting penceramah . macam macam kitorang dapat ilmu from dia . kalau ada masa aku story nan korang taw . tapi penceramah nih aku tak berkenan sangat , sebab dia asyik back up boys jek . asyik girlss jek yang sala . paling banyak pasal *play three woods . I Follow . hahaha . nama dia kalau tak silap aku Sir Irwan kot kalau orang puteh panggel dia , Airin kalau tak silap . 

aku mesti semangat kalau motivator die mamat nih ! memang fokus la weyh !




betol aku cakap , kalau cikgu cakap pasal sains aku tero ingat kat mamat nih . biasa lah , dia kan teror gila sains . even dalam CSI nie pon memang watak dia teror bab sains nih . korang ingat lagi yang post aku sebelum nih pasal hero ? nie la die ERIC SZAMANDA . handsome kan ? :D

POSTED BY Elly Nadia Prada ON 15 July 2011 @ 4:58 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth