homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
#1

Assalamualaikum to all readers and stalkers . Tadi balek jek jalan jalan , elly teros online . First thing upload gambar baru kat fesbuk yang tak lawa tuh . Second tengok chatters ada my bitter half . Teros straight to point kan wall dia . Kfine . Banyak nye walling kaw danhan perempuan . Evendup they all semua kawan you .

Dulu dulu :
You : You selalu wallingg dengan i perasan tak yang i selalu WTW dengan girls .
Elly : Perasan sangat .
You : Tak marah ?
Elly : Herm , i tak nak kongkong you .
You : You tak takot ke kalaw i jatoh hati dengan diorang ?
Elly : Kalaw you sayang i tak kan jadik macam tuh .
You : You nak biarkan jek ?
Elly : I boleh marah ke ?
You : You ada hak kan .
Elly : Okey i tak bagi you walling dengan girls lagi .
You : Okey okey . Kalaw boy .
Elly : It's okey .
You : Okey dear .

Mane promises you dear ? Then elly teros walling ngan dye tanye . Classmate ? Dye reply kawan . Ouh kawan . Herm keep on walling lha . 16 seconds after that , wall aku tuh dah di delete . Haaa ! Okey . You maluu kot . I takkan kongkong hidup you lagi and jangan mintak i buat kalaw you tak boleh terima . Now you make me cry in the middle of the night . Thankyou sayang .

POSTED BY Elly Nadia Prada ON 21 August 2011 @ 1:32 AM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth