homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
yes !

Hye and assalamualaikum to all my readers and stalkers . Tengah buat ape tuh ? Guling guling tunggu berbuka ke ? Sorry kalaw sebelom nih ada para bloggers yang singgah sini . Tapi blog diprivate kan . So sorry . It under construction . Sekarang dah di kira 60 percent siap lha . Ada lagi yang belum letak . Guna blogskin nih kan susah sikit . Nak kene pandai maen dengan coding lagi . Kalaw tak faham coding , memang ke ke laut lah blog nih . Jahanam . Heee . Btw , thangs to my sayang yang tak marah pon i reply mesej dia lambat sebab mengedit blog nih ! 

Result trial dah dapat setengah dah . Elly baru dapat 2A 2B . A for agama and science B for bahasa melayu and geografi .Bahasa melayu tuh lagi two marks nak A . Sayang lha , karangan tuh lagi la . Hancusss . Sesungguhnya otak dah bertepu , tak banyak idea nak buat karangan . Geografi 71% . Banyak careless . My first answer correct , recheck answer salah . Ada 3 or 4 question macam tuh . Sayang kan ? It make me more careful next time .

History subject . Dapat B lha . 75% . Improvement lha dari yang lepas tuh 58% . hehehe . Berbaloi baca buku walaupun dapat B . Bagi aku yang tak berjiwa sejarah nih , memadai lha markah tuh . Ingat senang kee ? Nak hafal pasal segala 1001 perjanjian semua tuh . Segala parti parti perikatan lha . Fuhhh !

Hoping dapat banyak lebih dari 2A . Dari form1 asyik 2A jek . Bosan . So kalaw dapat lebih tuh bersyukur lha ! Heee . \ LOL/

POSTED BY Elly Nadia Prada ON 25 August 2011 @ 4:34 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth