homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
I'm QUIT from blogging . BYE

Hye readers semuanyeeiii , peeppp , chinguSSS . My last entry . Bye Bye blogging . No blogwalking lagi dah . Lagipun korang tak jengah pon blog ciput nih , Entry tak nest .Tak ada gossip . Cerita macam syok sendiri kan ? Tapee , elly tawu . * emotional gila ! HAHAHA . Ada sesape tak cakap blog missprada nih begitu > Ada ? Sini cek katok . HAHAHAHA . But seriously elly nak quit blogging .
Sebab . . .

Penilaian menengah rendah !

PMR dah nak dekat dah . Kurang dari sebulan jek lagi . Dah nak kene hafal segala buku from cover to cover . Dah tak boleh nak berpoyos poyos atau berjamban jamban . Sekarang kene jadik ulat buku . Elak study masuk telinga kiri keluar kanan ? Betul tak ? Tapi elly jenis kene belajar last minit baru dapat . Awal awal ? Memang lupa lah time exam . So memang dah jarang nak update blog kesayangan nih . Readers tercinta . * ada tak ? macam tak jek . Tak pernah post elly ada comment =( sedih okey . DRAMA ! haha

Elly mohon Sekolah berasrama penuh dekat MERSING ! Cop , mersing ? okeyyy , tempat my hubby . Biar lagi dekat . Dah penat jauh jauh . Tak dapat jumpa . Menahan jek rinduu weyhh ! Tapee biyy , kita belajar tok mase depan . Dpat gari beratus ribuuuu beli rumah besar , kete besar semua nak besar ! For future . =) 

Pesanan , biyy : I tawu you bace entry i . Nani i dah tak dapat post ape ape lagi . You post kan untuk i la yee ? Boleh ? HAAHAHA . Amek baldi nih pergi mu tah jauh jauh . Elly tahu geli . By the way , elly first time buat ice blended . Sedap ? nak ? Datang la raya ruma .

Sorry , tangan tak boleh nak stop typing . Biasalah , last entry . Elly akan giat balik lepas PMR ! Elly akan mula amik tempahan edit edit nih . Insyaallah kalau panjang umur .

Bace nih :

Ya Allah Ya tuhanku ,
Kau permudahkanlah hambamu untuk menerima pelajaran ,
Kau permudahkanlah insanmu untuk menjawab peperiksaan ,
Kay tenangkanlah hati hambamu ketika menghadapi keresahan ,
Kau beri petunjuk kepada beliau untuk menjawab ,
Kau berikan kejayaan kepada mereka .
Amin Ya Rabbal Alamin .

\ Terima kasih /
Atas bacaan doa tadi . Ampun maaf kalau sepanjang berblogging ada terkasar bahasa , terasa hati . Doakan elly perolehi Straight A plusplus .
POSTED BY Elly Nadia Prada ON 05 September 2011 @ 10:55 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth