homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
you are going too far

Hari nih tiba tiba ada mood nak mengupdate , so dengan rela hati terus buka blog nih . Lagipun ada cerita untuk dikongsi bersama . * ayat dramatis =,,="

Nak cerita pasal me and Mr A saya . Makin hari elly rasa dia dah makin jauh . Kitorang dah tak macam dulu . Haishhh , kenapa nih ? Maybe both of us busy kot . Yela exam & days to go . Bukan nya lama lagi kan . Biyy , I love you okey . Believe tak kalau elly cakap kitorang texting 2 hari sekali . Macam gila kan . Elly class sampai pukol 4 , than 4.30 baru balik rumah . Balik tido , penat sangat masa kat sekolah . Bangun mandi mandi kemas buku la , study la and so on . Memang no time with Mr A . Really missing you babe . 

Lots of love :
EllyNadia

POSTED BY Elly Nadia Prada ON 25 September 2011 @ 8:35 AM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth