homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
them
Assalamualaikum readers and chinguss . * chingu tu apee ?  Ape buat tuh ? Pergi collect duit raya ker ? Elly dah 3 hari collect duit raya , sampai demam dah nih . Kerja sekolah tak print print lagi . Nih semua sebab sifat kemalasan yang semakin membuak buak . \bravo/ . Forget about school work . Lupekan link blog sekolah kluster kecemerlangan tuh .

Who is them ?
My AZIQ kee ? Tak kan la . Not that cookie monster . But my family . Yang raya kat singapore belah my mother .


This is my little brother . Yang sangat la maju bab it nih . Belajar main keyboard gune youtube . dah terror beb ! Baru darjah satu . Hang ado ? ( tangan di dada mata ke atas )


Happy Family . Pelik ! Kenapa baju tak sepasang ?


My beloved sister ! Muah muah ! Ciomkiriciom kanan !


Yang peluk adek saya tuh , my beloved mother Zalina yunus ! Lebiu .



My sister again . Baju tuh saya ada sepasang nan dia . Warne purple . Disebabkan card reader hulang , tak dapek cek nak upload noh . So waiting lha Elly upload di lain masa .

I LOVE all of them . Walaupun tak dapat raya samesame . Sebab Elly raya nan ayah ! Btw , doakan perjalanan elly selamat nak ke kl . AMIN !





POSTED BY Elly Nadia Prada ON 03 September 2011 @ 8:58 AM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth