homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
Short speech for the LOVER !

Entry sedih , harinih heart broken habes . Elly rindu ex Elly yang kat mersing tuh . Seriously , Elly memang sayang dia :c . I'm so dump to let him go again . My dear , IMY ! Tapi sekarang nih tak mungkin aku dapat dia , yang aku mampu just tengok kebahagiaan dia with a girl she choosen . Maybe betol kate dia dulu , hubungan jarak jauh memang tak akan kekal lama . Tak mungkin sebab kita jauh , takdapat jumpa . You had proved it . Tapi aku doakan korang yang kapel jarak jauh tue , trust your partner . Jangan jadi macam aku .

Btw , 11.11.11 nih befday dia . I'm wishing you HAPPY BIRTHDAY ! May god give you happiness and blessings . May your result being better . Kirim salam mak abah yee . Adik jugak , mintak mintak satu hari nanti dye jadi fotografer . Tadela amik gamba abang dia ajek . Thank for everything . * present ade , tapi tatawu nak bagi macam mane . Bagi address boleh tak ?

sincerely //
friends
POSTED BY Elly Nadia Prada ON 09 November 2011 @ 2:07 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth