homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
Prinsip Perakaunan ?
Hye boy Hye girl . Dah 3 weeks aku masuk form 4 . Students of Accounting in SMK Dato Penggawa Barat . Banyak soalan aku kene jawab . Kenapa tak nak amek pure science ? Hey , science kalau i tak bole bawak hancur future . So , better i amek accounting yang aku rase aku boleh bawak . Try harderst bebeh . Skop account pon oke , mane tawu dapat jadik internal auditor kan ? Pray for me oke .

Format for SPM lain betol kan dari PMR ? Esei belambak , maybe exam nanti habis dalam 3 batang pen . Dah tak ade nak menjeling jeling rakan sebelah , kalau nak jugak teleng la kepala kau . Akaun lagi la , alahai cikgu ! Saya tak paham cikgu ajar ape taw . Kene tuition luar la pulak eh ? 

Form 4 nie sama jek macam form 3 dolu dolu . Tak banyak beza pun . Aktiviti koko aku memang tak aktif dah .   Nak berlari pun , susah . Haha , cukup la nampak aku lari kat kelas jek . I'm student of 4 Kenanga . Banayak classmate baru yang aku tak pernah sekelas . Almaklumlah , budak kelas aku dulu sume amek pure science . Kelas aku 15 orang jek . Kaki bising kat kelas tue aku , shu and pika .

Hey korang , best gile doe gado nan korang . Lagi lagi pakat dengan shu kene kan pika . Hee , kesian pika jadik sasaran kitorang . Kelas aku pulak ? Aku tak suke masok sebab keadaan dia . Aku nak renovate balek lha . Baru tenang hati nak belaja .

nota kaki : Heyy ! Kaw nak exam besar taw tahun nih . Aku ganggu kaw pon tak , kaw nak nganjing aku apehal ! Kaw sendiri tak respect org , kaw jangan harap lha aku nak respect kaw DOE ! Setakat tua setahun jek dari aku , fikir da good good sangat ? Serious aku pandang kaw selevel jek lha macam aku . Jatuh kan air muke orang , kaw memang superb ! Goodluck jek la dengan SPM kaw . 
POSTED BY Elly Nadia Prada ON 21 January 2012 @ 9:07 AM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth