homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
rindu sahabat sekepala
Poom Poom langit tuh . Chinese sedap main mercun sana sini aku pulak menggedik nak update blog yang bersawang nih . Almaklumlah , dah naik sekola , pandang laptop pon idak yee dok ?

Masa aku form 1 sampai ke form 3 aku membe dengan sorang capital E same ngan aku jugak . Dari form 1 sampai form 3 aku same kelas dengan dia . Evan kitorang gadoh besar mane pun , ending nya jumpe jugak . Aku ingat lagi mase secaond day sekola die duduk ujung ujung kat belakang . Aku tanye la kaw kenapa ? Dia kate bosan , rindu mak ayah . Dok hostel rupenya . Tangan dye merah merah kene gigt nyamuk . Kesian . Dah lah putih . Tup tup kitorang sekelas .

Mase aku dah nak keluar asrama , aku selalu tido sekatil dengan dia . Satu malam tuh , kitorang list kan advantages and disadvantages tiga orang mamat . Macam tade keje lain . Tido lambat lha jawabnye . Hujungnya telepas subuh . Fuhh fuhh ! Pergi toilet pon same same . Kat kelas kalaw nak carik muke muke tak buat homework aku nan dia lha . Tapi dia pandai , exam selalu kitorang beat mark . Dye lagi highest . Tapi sepanjang aku sekelas dengan dia , numbe and mark kitorang tak jauh beza . Nak kate meniru ? Ingat aku pandai ke nak menjeling menjeling ku bertentang . Haa ! Emang tidak lha .

Satu hari ade lah pasal mulot aku yang kekurangan insurans , kitorang gadoh besar . Dia tak tegur aku pun . Aku panggil pun dia buat bodoh jek . Dia tanak duduk sebelah aku . Wooi ! Emo aku dohh , bergenang air mata . Even macam tue , aku tetap sayang kaw . Segala story suka duka aku story kat kaw . Padahal aku tak sama geng pon ngan dia nih . Rapat mase kat kelas jek . Tapi kaw tetap yang terhebat kawan .

Naik form 4 , aku ke akaun dia ke sains . Dulu dulu mase form 3 die nak sangat amek akaun , aku yang tekedek kedek nak sains . Sekarang beza pulak doh ! Hahaha . Aku dah tak kaki merayap macam dulu . Kalu dulu yeela , nak pergi toilet kat blog intelek bagai . Yang jauh kaw nak pegi sedangkan yang dekat ade jek . Semua gara gara nak ponteng kelas . Masuk bilik rawatan lagi satu hal , siap bawak wang wang lagi kita kat dalam tue . Piknik la katekan . Gara gara mase tue tanak masok kelas sebab keje literature tak siap . Aku nie suka main gelongsor kat palang tangga , dialah yang melayan aku .

Hey kawan , aku harap kaw kat kelas baru jangan nakal nakal oke . Aku rindu nak pegi toilet dengan kaw lagi taw . Homework buat taw , jangan jadik macam aku . Sifat malas semat dihati . Tak bole berpisah . * haceeh ayat kaw ! Goodluck of your SPM result . Make your parents proud of you . Kaw boleh ! ILY !

* mungkin perpisahan aku tak seberat canditiers , tapi aku tetap merasa kehilangan . Seorang sahabat yang setia . THANK YOU friends . :)
POSTED BY Elly Nadia Prada ON 23 January 2012 @ 12:48 AM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth