homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
Dont ask to much , dont give everything

Assalamualaikum :) Today tak sempat nak merepek lama lama macam sebelum nih . Just straight to the point sebab im rushing nak pergi kerja .

DONT ASK  TOO MUCH
Kalau kau sayang dia terimalah dia sebaiknya , jangan meminta dia untuk berubah . The reason of you in his/her life just to perfect their life not to control everything . But if his/her understand yang kau tak suka benda tuh , insyaAllah they will change with their willing cause they love you . 

DONT GIVE TOO MUCH
Touch her heart not her virginity . Tak payah nak berzina nak tunjuk kau sayang dia , ada Tuhan suruh ? Just let go with this type of boy . Baling jeee lesung batu kat kepala diorang . Girls pun satu , cepat sangat tangkap leleh -,- Dalam islam , kalau kau jaga amal yang wajib , kau tutup apa yang patut , insyaAllah kau dijauhi dari semua ini . Allah melindungi hambanya yang beriman :)

P/S : Dont ever same the boy with others because Azwan Ali and Zayn Malik are different . Dont ever same the the girl with others because Neelofa and Fasha Sandha are different . See ? We all different and never be the same . But the same is , we all are Allah creation and lend this world for a while .

POSTED BY Elly Nadia Prada ON 28 July 2012 @ 8:05 AM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth