homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
Hanya Aku Cinta Kau Seorang
Assalamualaikum :) 

Alhamdulilah , aku dah happy sekarang tanpa crush . Aku lagi bahagia . Ingatlah , Allah maha Adil , dia beri kegembiraan selepas kesedihan . Tapi betul org cakap , masa kita kat atas ada jee ujian nak kita jatuh kat bawah .

Muhd Nash ,
Saya nak cakap terima kasih atas kehadiran awak dalam hidup saya . Saya bahagia :) For now , saya nak suruh awak sabar . Biarkan laa org nak cakap awak yang tinggalkan ex awak tuh yang penting saya tahu kebenaran dia . Im not judging you based on your past because you are my future . People can change , feeling can change . I tahu dia sayang you lagi tuh , kalau ada sekelumit lagi rasa sayang awak pada dia bagitahu saya insyaAllah saya menerima kebenaran dengan tenang :') Dear awak , for now as long yang buat awak happy saya happy . Kalau kebahagiaan awak bukan dengan saya , saya rela pergi undur diri .

Dear his exs' ,
Aku taknak cakap byk , kalau kau rasa aku yang rampas dia dari kau . Aku mintak maaf , tapi yang aku tahu bukan tuh kebenarannya . Kalau kau yakin kau berkata benar buktikan pada aku . Rasanya tak perlu awak gunakan istilah sedekah dia pada saya kalau awak betul sayang dia . Ingat laa dia dulu yang pernah buat awak tersenyum dan bahagiakan awak . Kalau betol awak sayang dia dan nak dia balik , jumpa aku dan akan aku serahkan dia pada kau kalau itu yang buat korang berdua bahagia :')

Aku cuma mintak kekuatan biar aku kuat harungi semua nih . Beri aku jalan yang betul dalam membuat keputusan . Thank you Allah for being such a good listener and thank you readers yang sudi baca entry nih .
POSTED BY Elly Nadia Prada ON 22 July 2012 @ 5:22 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth