homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
AMBITION

Nampak tak Bieber kat atas tuh ? Nampak ? Handsome kan ? Okayy tahu dahh dia nampak handsome . Actually tak ada kait pun gamba dia dgn post entry nih . -,- Tapi sebab kan insecure dgn gambar dia nih saja nak share :p *hulur baldi* muntah jauh jauh sana . Lupakan jea pasal intro nih -,- *bagi semut*

Assalamualaikum . Hye . Agak berkurn jugak tak update blog nih -,- Berabuk . Nyenyenye ~ *tiuptiup* So sorry silent for too long :') Actually lupa password -,- Sila pukul saya dengan tukul . RIP ! HAHAHA . Lol meleweh intro . Kay back to top of the topic !

Actually Elly teringat masa moment kita sekolah rendah isi borang hijau . Alaa borang yang kat belakang nanti ada 3 column dia tanya apa cita cita hangpa . Dia bagi 3 choices . Ingat tak ? Tak ingat lagi ? Banyak makan semut nih -,- . Masa dulu dulu semua bajet bajet kalau cikgu tanya masa darjah satu dulu AWAK NAK JADI APA ? . Masing masing jawab nak jadi CIKGU , PENSYARAH , POLIS and yang stok gaji tinggi tinggi semua . Almaklumlah , budak budak . Tak luas lagi pemandangan masa tuh . 

Elly still ingat masa tuh , im the only one yg jawab PRAMUGARI . Then cikgu tanya , why ? Dengan muka comot makan coklat dengdang aku pun jawab , BOLEH MAIN ATAS AWAN . Nampak tak pemikiran budak budak darjah satu -,- Sangat childish . Kau nak buat apa main ats awan ? Joet salsa dengan burung ke Elly oi ? LOL ~

Masa darjah 6 , niat nak jadi pramugari tuh hilanng -,- Sebab apa ? pendek aku yang melampau . Rasanya doraemon pun lagi tinggi dari aku . Kayy ni tipu -,- Tapi serious talk masa darjah 6 alahai kemetotnya aku . But now dah tinggi sikit :p Dah cecah 160 cm . Oyeahhh *joget chicken dance* And still nak jadi pramugari . Selalu dengar bad rumors pasal pramugari . Kononnya scandal dgn pilot la -,- Dok kena usha dengan stok stok buaya darat la . LOL ~ Dont be too typical ! 

Lastly , whatever you gonna bie . Go make an effort to it ! You can if you keep trying on it even how many times you get fall . Remember , whenever you get fall the only way you have is get up ! 

Lot of love : Elly Nadia Prada :)

POSTED BY Elly Nadia Prada ON 02 November 2012 @ 10:34 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth