homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
Suratan buat Awak

Assalamualaikum Awak ,

Awak ingat lagi tak masa mula mula kita kenal dulu ? Main kenal dekat twitter . Masing masing stok main mention je . Stok membahan :p Perli masing masing . Asyik nak menang je . Then one day awak ajak join group dekat whatsapp . Day by days we getting close . Kita share problem sama sama , troll sama sama and still remember our first call ? Then still remember that moment saya editkan gambar awak ? Awak cakap saya crush awak sedangkan masa tuh kita kawan je :') 


Awak ingat lagi tak awak tulis nih dekat group ? This text yang buat FRIENDSHIP turn to RELATIONSHIP . Awak nak tahu apa saya rasa masa baca whatsapp awak nih ? Terharu :') Im being speechless . Saya tak expect pun awak akan sayang saya . Terima kasih awak atas kenangan yang saya tak akan lupa nih .


See ? Awak nampak tak how much saya menggeletar tgn masa nk reply tuh sampai TYPO tahap kronik :') At this moment ma happy tears fell down . You made it . You make me smile back , you make my day . Thank you awak . Thanks again for being mine awak :')


Sweet je awak kan ? Tak tanya direct konon konon ada third person la . Hee :') I still remember all this moment awak / It just too sweet for me to forget it .


Awak . Awak ingat lagi janji awak yang ni ? Awak dah janji tak akan tinggalkan saya kan ? Please stay :') You are the one to keep me strong . Hold my hand whenever im fell :')

Awak , im sorry for all my mistake towards you sepanjang kita bersama until now . I may not be perfect but im trying my best to give happiness to you . Awak , goodluck for your SPM . Even lately nih kita dah tak macam dulu , saya tahu awak sebenarnya tension dengan SPM . Sorry awak if im pushing you too much on our relationship . I just love you and i dont want others to steal you from me . Seriously i cant deal myself with it :')

Im sure it just a month je . I will get the old you back after SPM . Im sure . SPM just steal your mood away for a month , we will get like before back after SPM . Im sorry for all my mistake awak . Maybe im too childish to grab your attention . Tapi tu semua sebab kita sayang awak . Saya mintak maaf . Please hold my hand and we together fight for our relationship . Will you ?


Awak , ingat lagi gambar ni ? Seriously saya rindu awak . Goodluck awak untuk SPM . Saya sentiasa tunggu awak :') Ada apa apa , phone saya always on waiting for your call , whatsapp and text . Saya mintak maaf lagi sekali sebab semua salah saya pada awak . Saya sayang awak :')

Sincerely : Elly Nadia Khairullah









POSTED BY Elly Nadia Prada ON 06 November 2012 @ 1:18 AM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth