homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
kebangkitan kelas 3 CEMARA
entry nih khas foe budak budak sekolaa , yang da besau besau kalo nak baca dialukan la yee ! hahaha . every week ade tak cikgu mention about the winner keceriaan kelas ? penah kan . kelas aq dari form one sampy lha ke fom three x dapat dapat . semangat nak ceriakan pon tadee . why ? sebab kan budak bugak gipang sangat ! perasan ade jawatan kat kelas tuh ! semua benda die nak handle ! x plan nothing pon ngan kitorang nih ! haiseh man . 

sekarang nih , aq ngan kawan kawan sumee nak kongker balik ape yang ko da wat at kelas aq tuh . pergh ! on the first sight aq masok kelas tue , satu jek yang aq pikir . " SERABUT " teramat sangat ! korang cat pon macam haram tak rata sumenyer , dah bak meh sini berus cat tuh ! biar aq yang cat sumenyer ! bagi rata rata . otter sikit sikit . mini library ! haiyaa . da macam stor simpan buku teks jek aq tgok . sume buku campak situh . 

jelousy tengak kelas orang laen . cantek cantek sangat ! jiran kite tuh , siap ade tikar lagi . bole baring baring . da macam kat taman pon ade tengok nyew . sticker sane sini ~ kelas kite ? yang hadok , katak depan pintu ! smiley sane sini ! hish ! childish betol lha . macam da tadee benda laen yang bole dibeuat agaknyer . cube creative sikit . ini tidak ! batu bata segalee lha . ape ape jek .

what i am imagine my class is ? nak wat macam soft gituh . natural . sejuk jek mata memandang ! mini library kalo bole nak wat ala taman gituh . den dustin pilak x ade kotor sangat ! kalo bole nak yang pakai pijak gune kaki tuh ! cover meja pon nak tuka baru ! baru lha nice gituh . biar match ! kalo bole memang nak bgi kelas tuh lawa lha ! ceria sangat sangat . asal dapat sekali menang pon jadik lha . 

doakan kitirang bole menang layee . ! asek budak kelas arab jek yang dapat . mane bole jadik nih ! 
POSTED BY Elly Nadia Prada ON 02 April 2011 @ 10:40 AM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth