homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
smoking so cool

Assalamualaikum . How cookie punya tajuk entry ? Macam cookie nih smokers jek kan ? Hahaha . Nope . I am not a smoker . Cookie just pernah pegang kotak rokok masa dulu dulu ayah suruh cookie beli kan rokok dia dekat 7eleven . Idea nak tulis pasal smoking habit nih lepas cookie baca status kawan cookie kat muka buku .

takpayah nak ye ye nahh laa smoke depan pempuan , pegang rokok ponn alahaii , terkial2 lagi kott =,=
baik kau smoke depan parents kau . penampa siam free kau dapat ><
Lepas read jek status nih , terus rasa nak talk about teenage smokers . Sekarang nih selalu kan kita nak remaja merokok . Dah macam trend pon ada . Bila ditanya katanya nampak cool . Cool ? Hot ada lah . Mane tak nya , berasap jek mulot dah macam naga . Sebenarnya smokers nie tak cool pon wahai teenager , korang boleh buat orang lain pandang pelik kat korang ada la . Weird taw bile teenage dah pandai smokers in public . Do you think apa public akan cakap ?

If korang nak smoke , memang tak ada sapa nak halang kan . So the public let you smoke but please keep your manner . Dah merokok kat tempat awam tuh , puntung rokok campak sepah sepah pulak . Lepastuh makcik makcik tukang sapu tolong sweep kan untuk korang . DiRaja nyer korang . From now please lepas you had a cool smoking , throw your puntung rokok tue kat dustbin or trash . Kalaw tak ada , simpan dalam poket . Hahahaha .
POSTED BY Elly Nadia Prada ON 20 July 2011 @ 10:09 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth