homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
tips : match your shoes with your dress up

Hi . Hawauyuuu . Hahaha . Ada gaya macam chat virus kat pesbuk tak ? Hahaha . Sungguh bermanner kan nak hantar virus kat orang . Sopan jek . Hehehehe . Occay , dah melalut dah . Hari nih update agak lambat , sebab tadi gasak tengok KL Gangster . Orang lain semua dah tengok , cookie baru nak tengok kan ? * lambat betol . Today cookie nak sharing some tips sikit untuk semua readers yang tersayong nih . Hehehe . Kali nih tips nak pilih kasut and match it with your attire .

high heels
Nowadays , ramai betol girls kat luar sana pakai high heels kan ? Macam macam jenis kita boleh tengok . Jenama pulak bukan main gah lagi , tak macam kasut hells cookie , bundle jek . * ada ke bundle jual heels ? hahaha . Nampok beno nipunya . Heels nih sebenarnya nampak sweet bila korang match kan dengan skirt . It look more sexier . Bukan kita yang sexiar but kaki kita . Kalau pakai dengan baju kurong lagi sweet . Kebaya ke . Dan seangkatan dengannya . Jangan sesekali guna untuk straight cut jeans . Memang tak match . Untok skinny jeans , still occay .

flat 
Flat ? Rumah yang banyak tingkat tuh ke ? Hahaha . Bukan la sayang . Nie flat kasut tuh . Yuna selalu pakai kasut nih . Tak pon korang tanya jek kat pakcik google . Mesti dia boleh bantu . Flat nih memang sweet for teenagers zaman sekarang sebab shape dia yang cute , design dia yang kawai plus ada ribbon lagi . Hahaha . Flat nih look more sweet taw kalaw korang pakai dengan legging and skinny jeans . Cookie tak prefer flat pakai dengan any skirt . Kenapa ? Sebab kain tuh akan menutup kecantikkan flat yang korang beli mahal mahal tuh . Jangan pernah korang pakai flat dengan straight cut jeans . Nope ! Kenapa , bagi Cookie , macam funny . Kalau tak percaya korang try buat acam tuh and sbap your pictures tapi zoom kan dekat bahagian kaki jek . Korang tengok la gambar tue , kelakar kan ?

shoes 
Shoes yang cookie means kat sini , shoes yang selalu korang pakai bawak jalan jalan tuh . Ada kan ? yang cantik cantik tuh . Maybe ada yang panggil dia sneakers kot . Shoes nih better korang pakai dengan seluar slack and straight cut jeans . Tue jek yang paling match kot . Cookie tak banyak poinys sangat untok shoes nih , sebab cooki tak minat shoes shoes bagai nih . Dulu maybe ya sebab dulu cookie nih simtom ke lelaki sikit , tapi dah besar nih dah ke perempuan . So dah lupa dah pasal shoes shoes bagai nih . Yang paling cookie ingat pon , shoes nih korang boleh pakai nak ke sekola ! hahaha . Sebab tuh wajib .

Nih jek tips yang cookie tawu . Cookie pon tak terror sangat sebab fashion nih . Semua entry yang cookie tulis nih pon ikot dari hati . Kalau korang tak setuju tak pew . Sebab nih hanyalah pendapat .
POSTED BY Elly Nadia Prada ON 23 July 2011 @ 11:37 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth