homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
Vandaugh Guess


Assalamualaikum Earthling . Hye *lambai tangan* . Dah lama tak berupdate blog ni . Bukan saja nak biarkan dia terkontang kanting ke apa , just tak ada point nak update pasal apa . But , today nak update pasal one group *minum teh tarik* .


On 27 November 2012 , one gathering by Vandaugh Guess . Thanks to all the admin yang invite *hulur bunga* :p One thing aku salute dekat admin dia sebab diorang ni bukan dikalangan hotstuff seperti group group lain but diorang boleh kumpul ramai orang masa gathering . *tabik hormat* Seriously , elly sendiri tak kenal semua orang dalam ni sebab a lot . 

What special about this group kan , we all born to be Johorean ;) Gathering pun dekat area Johor . Most of group yang ada kebanyakkan buat gathering dekat KLCC park , PAVILLION memang kami yang Johor Johor ni tak dapat pergi . So sesiapa yang rasa nak join group and join next gathering come and join us kat Facebook . Hye admin , dah tolong promote ni , upah *kelip kelip mata* :p


Introduction from the right to left baru afdhal :p Yang tudung kuning buat peace muka comel comel tu nama dia Achaa Sinclair . President of this group . Ketua segala ketua . Haha . First time jumpa dia , aceceh masing masing malu main sorok sorok . Gedik kan ? Kesah apa aku :p Seriously Achaa ni friendly , best dapat kenal dia :) Yang sebelah dia tu ? Nak tahu ke ? Takpayah . Tu owner blog nih -,- Yang berhijab kelabu tuh , Fatin Syuhada (Mendek) . Tarikh gath ni kena pulak dengan birthday dia . Btw , HAPPY BELATED BIRTHDAY MENDEK *cium pipi kiri kanan* :* . Yang tudung hitam tu , skater of the group Girl ;) Girl ni baik , berkepit dengan elly je sepanjang gathh . Ngeh ngeh ~ Couple jum *kelip kelip mata* :p HAHA . Rumah Girl dengan rumah elly pun tak jauh so next time kita pergi gath sama sama kay Girl :) Last but not least , Sya Symbey . Nama betul dia jangan tanya aku , memang awal awal angkat bendera putih tak tahu . Haha . Kinda friendly ;)

Nak tulis panjang panjang pun tak guna sebab korang tak baca . A lot more pasal Vandaugh Guess , click je kat situ you will officially direct to their page . Thanks again to VG admin , next time buat la lagi gathering :)

Le Author,
Elly Ethan




POSTED BY Elly Nadia Prada ON 28 November 2012 @ 6:57 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth