homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
WONDERGIRL

Assalamualaikum earthling and welcome to my blog . *bentang red carpet* How holiday ? Best tak ? Pergi mana je ? Jom la share sikit dgn elly :) Okay dah start kepoh dia dah -,- Back to the main topic . WONDERGIRL ! Its not about kpop . Seriously saya tak minat kpop *sorok bawah meja* mati karang kena serang . Haha . Now nak story pasal my new girlfriends ;) Kenal on twitter and stay close till now . Its better than tulis pasal diorang dari korang tulis pasal Haziq Kinda yang dia belum tentu kenal siapa tuan punya blog . Cedih *lap air mata* . 


First and for most , Kak Adaa Syada . Seriously kak adaa nii very cute person dan sangat baik . Everytime ada problem dia lah pendengar setia . Kalau whatsapp dgn dia , tak sah kalau tak ada emoticon . Ala ala comel jee kak adaa ni :p For now , belum sempat lagi nak jumpa dia sebab jauh :( *lap air mata guna bantal busuk* . For you kak adaa , thankyou cause being such a great listener to adik :') Help me whenever im down . Kalau jumpa nanti adik belanja akak coki coki sebatang eh plus tari pipi akak sekali . Your kindness never be replaced akak . Me love you :*


Second , the only my girl Giegie . Actually kenal gg ni masa dalam group . Kitorang close together from the first group tu aktif , sampai la berpecah belah sampai sekarang . Boleh dikatakan segala story dalam group tu kitorang share together :') Until one day kitorang decide nak jumpa kat Bukit Indah . Finally we are meet . Gg ni jahat , dia panggil aku keding -,- Tak cukup dgn tu dia panggil elly kepoh -,- Macam nak hempuk je guna penyapu bangla belakang rumah tapi elly tetap sayang dia :') To Giegie , sorry for all my wrong doings towards you . make me smile wiyh all your jokes . Your place will never be replaced . I love you girl :*


This cute little girl Izzati Yuhanis :) Yuha nih selalu share problem dgn Elly . Seriously , suka skype dgn dia . Bukan sebab suara dia merdu ke apa , tapi kalau cakap dengan dia mulalah loghat kedah nk keluar :p Yuha ni kecik pendek je org dia tapi sekali dia marah (isi tempat kosong) . Spm candidate this year ;) Chaiyokk chaiyok sayang :* Siapa yg nak datang tackle dia , tapayah -,- Dia dah ada crush . *jelir lidah* padan muka .


Hye babygirl :') Nana Rusol . Seriously full name dia sangat sedap . Nak tahu ? tanya dia sendiri sana . Nana ni suka demam sakit semua then takut nak makan ubat . Nak kena paksa baru nak telan -,- Btw , elly tetap sayang nana :* Dia ni manja je . Tengok muka dah tahu kan ? Hee . Nana , do your best in your spm . Kalau ada mana mana lelaki buat Nana nangis lagi , bagitau elly -,- Nak korban buat kurma :p *bajet* HAHA .

This 4 little girl is my WONDERGIRL . To all of you , i just want you to know that Elly always love you :') Until here this entry . Sebab tulis panjag lebar mencecah lantai pun bukan korang baca . Elly je yg syok sendiri kan *sorok bawah katil* . Have a nice day :)

The Author,
Elly Ethan .
POSTED BY Elly Nadia Prada ON 21 November 2012 @ 10:18 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth