homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
WHAT A DAY :')

Assalamualaikum and Hye 19 December 2012 ,

Mood nak update harini sebab im feeling too happy sebab dapat jumpa Bell Ting Tong XD  Masa isnin Bell call suddenly he said RABU KELUAR JOM ? And I was like NAK PERGI MANA ? Bell pun cakap la ANGSANA . But actually dia dgn family dia and I was like , okay I miss him nak jumpa dia .
Make plan with my babygirl Najmin nak keluar rabu ke Angsana naik motor . Risiko -,- Tapi tapi tapi *jeng jeng jeng* nervous tak ? Hehehe . Mak najmin cakap dia nak ke Angsana jugak and I was like yeaaa . I can meet him . Dah excited gila nak jumpa Bell malam selasa tu Bell cakap tak komfem . Macam nak kene korek je mata dia . Then midnight tu dia call dia tanya GERAK PAGI KE PETANG ? Happy dah ni XD
That morning pukul 7 si Najmin dah kejut sutuh bangun *mengeliat* awalnyaaa -,- Mak dia nak servis kereta dulu dekat Honda and me nak amik barang kat rumah mama kat JB . Bangun dari katil walaupun ontot ni rasa berat je nk tinggalkan katil XD Mandi siap siap then pukul 8 gerak breakfast and heading to my mum house amek barang . Then terus ke Honda servis kereta . Nak tunggu kereta siap lama gila , so me and najmin pergi photoshot and buat video  XD Video apa ? Cover lagu je and gelak gelak bila tengok balik . Haha .

Then gerak pergi Angsana Bell call tanya dah kat mana sebab dia dah sampai . Hujan and sangat sesak kat sana then kitorang pun redah la hujan . Sampai je Angsana pergi depan McD sebab Bell cakap dia nak makan McD . Call Bell cakap dah sampai and now kat Angsana . Actually Bell dgn family dia dekat Kamdar and lari sebab nak jumpa Elly and me lari dari Najmin and mak dia sebab nak jumpa Bell XD . Lepas nampak Bell jalan jalan kat Angsana and Elly jalan depan Bell jalan belakang sebab takut terserempak dgn family XD
Dah puas jalan perut pun dah nyanyi lagu rock dalam perut nak makan pulak . Pergi balik ke McD but Najmin ajak makan saing dgn mak dia kat Pizza . Bell segan gila and me too XD But lastly makan jugak dekat pizza and masing masing diam tak cakap . Kalau cakap macam bisik slow sangat . Pemalu sangat la tuh kononnya . Puihhh XD Makan pizza sampai kenyang then kitorang sambung jalan balik kat Angsana . Jalan jalan penat kitorang cari seat nak duduk and duduk dekat depan kedai kasut and rasanya tempat tu selamat XD Kitorang bual bual , gelak gelak , usik usik and amek gambar . Ada org tengok je kitorang gelak . Macam tak betul pun ada . Haha .
Lepas dah siap amek gambar mak Bell call tanya kat mana , dia kata dah nak balik . Then kitorang pun jalan then separate . Sedih sedih *lap air mata* . Then here you go our photo J .


My favourite photo ever sampai buat dektop XD


Bell ding dong and Marilyn Monroe *perasan*


last one last one but please keep scrolling :(


Thank you sebab sudi baca post yang meleweh leweh ni . Blog biasa yang tak ada apa apa yg menarik and tulis hanya untuk share apa yang saya lalui bukan untuk follower . Thnk you assala,ualaikum .

Le Author,
Elly Nadia Khairullah :)




POSTED BY Elly Nadia Prada ON 20 December 2012 @ 2:50 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth