homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
WELCOME SCHOOL WELCOME 2013

Assalamualaikum and hye . Agak lama tak update dekat blog ni . Bukan idea tak ada , masa yang tak ada . Ececeh :p Wifi yang tak ada sebenarnya so hari ni alang alang wifi tgah laju mengalahkan siput haram tangan ni dgn rajin nak menari nari dekat blogger . Actually blog had new look :3 No pinky anymore , its all blue . Okay sebab dah tak minat pink and tahun baru ni lebih kepada biru wuwuwuwu ~

Simple edit sebab memang nak simple pon tak minat yang kawai kawai sebab saya dah 17 tahun . Okay WELCOME 2013 and saya dah digelar calon SPM . Okay pray for me and my success . Nak cerita pasal new year ni banyak tapi yang selalunya AZAM TAHUN BARU ? For me azam tahun baru saya sama je . Sama ada tercapai atau tak biarlah rahsia :) So uoll apa azam tahun baru ni ? 

Esok dah start sekolah , seriously langsung tak beli apa apa yang baru . Sayang nk biarkan baju lama sebab tu semua beli pakai duit sendiri  Gaji pertama kerja :') So pakai yang sama je kali ni . Ada masalah ? Okayy tak ada . 

29/12/12 : Sambut monthsary dgn sayang :') Seriously kitorang tak ada la sweet macam korang yang lain main bagi bunga ke bear ke apa . I just give him my varsity and satu pucuk surat . Dia bagi satu pucuk surat yg sangat simple but it was meaningful so much and gambar dia masa kecik . Seriously , dia comel :3 We spent time together that day jalan sana sini kat bandar tu . Then dia order air tembikai laici , kitorang bergaduh merebutkn laici yang ada bapa ketul je . Nammpak sangat mengada kan ? Kayy tahu . Then masa nak balik , seriously mata buat hal . Time tulah nak water milter bagai nak crying . Dia datang pujuk , lapkan air mata semua . KALAU ADA MASA NANTI KITA JUMPA LAGI KAYY SAYANG . Masa tu yang susah nak ada sebab masing masing dah nk SPM so kita skype je laa kayy sayang :') 


See see ? Sayang being sweet :3 Nak main cubit cubit pipi pulak . Bajet bajet gambar kawin padahal ni gambar candid . Okay dahh cerita pasal kitorang sebab aku tahu ada yang nak muntah dah baca . *hulur baldi*

I wish belum terlambat nk ucapkan SELAMAT TAHUN BARU and WELCOME SCHOOL untuk sesiapa yang akan ke sekolah esok termasuk saya sendiri . May 2013 be meaningful to all of us and let 2012 be in memories . 

Le Author,
Nadia Khairullah

POSTED BY Elly Nadia Prada ON 01 January 2013 @ 12:45 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth