homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
5 KEKWA
Assalamualaikum and Salam Maghrib . Okay takpernah dibuat satu hari post 2 entry :p Actually tadi pergi sekolah for kemas kelas and whatever and you know what kelas kitorang kelas paling terakhir buat keceriaan kelas form 5 . Kelas lain semua dah cantik kelas kitorang stil belum berskirting . Nyenyenye ~ 

Pagi tadi wake up tengah tengah online semua suddenly text masuk tanya WEI KAU DAH SIAP ? KEJAP LAGI AKU GERAK . Seriously dengan muka belum mandi terus menggelebah cari towel masuk toilet . Lupa yang hari hujan main jirus je air . MENGGIGIL ~ Sejuk gila gila gila . Nampak tak tahap kesejukan dia ? Dah siap mandi cari seluar pj ouh basuh semalam hujan and tak kering . Seluar track ? Pun basuh -,- Pffft no slack to wears so main pakai je jeans hitam . Berani tanggung punya orang ! XD 


Nampak tak seluar jeans hitam tu . Dah la skinny sukahati je pakai pegi sekolah -,- 

Sampai je sekolah Cikgu Norizah panggil and i was like OMG cikgu ramai kot -,- Takpe naik kelas dulu menggelabah aku nk carik selua . Terus tukar seluar dgn Naqiah . Masih kawan :* Then gerak bilik PNB . Sampai sampai je terus settlekan kerja aku semua sampai la pukul 1 . Okay lama kan ? Kesian aku tinggalkn kelas aku tu nak buat macam mana ada kerja -,- Soghi korang :(

Then siap je semua terus naik kelas and i was like OMG ! What happen to my class ? So pretty :') Im proud with all my classmates . Its look vitage modern . and yes i like it so much :) Rasa semangat nak pergi sekolah tau bila kelas dah cantik semua . Siapa yang tak suka meja dah berskirting , beralas , papan kenyataan dah hias . DOUBLE WOW ! Okay dah siap semua dengan kawan yang gila gila amik gambar we capt some picture together ;)


There is Naqiah , Bie , Ciecah and the UPPER is me . Say hye to the camera ;)


Nak tengok muka hodoh aku tulahh tu yg tengah tu . Hodoh kan ? XD


Okey this is who we are . Stay crazy be creative . No lazy ;)


Me me with bie bie . She is soo cute ;)


Annoying face ever . This is us . Bukan jenis cover nak cantik semua ;)

Thanks classmates for the memorial day today . I love you all :* Lets have some group hug *hug*  Tak kira la orang cakap my class is the last class but yaa we all can change it ;) Kitorang bukan tak pandai cuma pemalas taham abc je XD So lets GAMBATE for le SPM .

Le Author, 
Nadia Khairullah .



POSTED BY Elly Nadia Prada ON 19 January 2013 @ 7:36 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth