homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
55 and 56 of 365
Assalamualaikum . Okay dalam kepenatan tetap nk share TWO sweet memories happen in my life . I wrote it so i will read it and always remember what had happend .


55 of 365 : My last day sambut Maulidur Rasul dekat sekolah . Kalau ikut kan hati memang tak nak datang ,  bila fikir balik ni tahun akhir . Rugi nya kalau tak datang . So malam sebelum tu langsung tak prepare apa nk pakai . Bangun dah la lambat cari je baju yg dah siap gosok . Okay ada satu baju raya punya then tudung . Okay part ni malang , nk pakai tudung bawak le sekali semua basuh . Bagus . Selongkar kotak jumpa satu pashmina mmg ronyok tahap asdfghjkl -,- Nk iron dah 6.45 pagi . Memang tak sempat la . So pakai je apa cara yg ada bagi tak nampak kekedut dia yg mmg terserlah tu . kayy done . Cari kasut bertutup . Okay done . Amek camera , homework , pencil case masuk kat my beloved brown longchamp and heading ti school .

Sampai sampai semua tegur cakap nampak sangat aku kurus dalam baju yg aku pakai tuh . Seriously saya mempunyai ketinggian 163 cm dan berat 45 kg . Sangat kurus kan ? Hahahaha XD Okay terima kasih siapa yg puji aku lawa tuh *tunduk malu* kayy perasan XD Okay dah gerak surau then berarak . Ramai kata aku melawa , padahal sgt la biasa aku pakai -,- People nowadays . Pheuwwww ~ Btw , ramai jugak yang comel comel cantik cantik handsome handsome dekat Sekolah Dato Penggawa Barat . 

Like always masuk dewan dengar ceramah dari Ustaz Hanafi dari Sekolah Agama Parit Raja . Dia ceramah mmg best langsung tak mengantuk . Dia bercerita pasal Rasul dan 4 abdul . What a nice ceramah . Then time  to eat ! Okay satu dulang 4 orang , nasi sgt banyak tapi tetap licin dulang kitorang XD Nyenye ~ Then then , amek gambar kenangan dengan all my sweet classmate 4 kenanga .


From the right Wawa Udzir , Oxy Faurier , AmirulAiyad the birthday boy , Me , Bela Bie and Nadia Naqiah
Officially thanks to Hanyy molly for the great picture :)


Seriously kalau bagi camera dekat my hand , memang full dgn muka yg sama lantak la buruk ke lawa . Thats me . Mihmih :3 Cuma nak cakap loveyou guys and thanks for the sweet memory :) 

54 of 365 : This post consider Le Amor part 3 . Pagi tuh tengah tuisyen dgn moody nye sebab fikir kan buah hati . Suddenly balik je rumah satu text masuk SAYANG I NK KE PONTIAN NI . Seriously macam nk terhempas henfon baca . Biar betul dia nih , mmg tak percaya . Cakap Paish main main je . Suddenly dia cakap , before that dia dah text Najmin mintak tolong bawak me keluar sbb nkk surprise katanya . Alololo sayang sweet . Seriously me bukan senang nk keluar lagi lagi baru lepas balik then nk keluar balik . Okay apa reason nk bagi . Amek phone terus whatsapp bela ajak dia keluar . Done !

Dia dah sampai Tambak pukul 3 dah menghadap laut semua aku still kat rumah mandi wewangi :3 Nk date kan , weweet ! Tunggu bie pukul 3.30 then dia lambat so sampai Rasa Ria pukul 4 and Paish nk kene balik dah pukul 5 :'( Kejap je dapat jumpa . Dia kata jauh dari BT ke Pontian . Sokay la sayang , kejap pun jadik as long i dapat jumpa u . I rindu . I tak sangka u sanggup datang pontian XD

Dah masuk Rasa Ria order makan semua , kesian dia lapar jalan jauh . Dia hensem dengan Macbeth dia , baju JOHO biru tuh . Okayyy macam nk cucuk je pinggang dia tuhh sebab dia geli kalau kene cucuk pinggang XD Then bual bual amek gambar Shu Pika Wawa Ana pun dtg . Salam semua diorang balik . Alololo . Sambung sweet sweet . Btw , thanks to Ajiq sebab sanggup bawak Paish jumpa Nadia :') Jasamu dikenang . 

Paish cek cek pencil case semua then phonee main game . Then dia mula ngengada dah nak balik , org pgg tgn da nk hantar dia pergi kat motor dia boleh tarik suruh duduk lagi . Manja je , sebab dia tahu susah nk jumpa lagi lepasni sbb masing masing SPM . Takpe lagi berapa bulan je :')


See see ? He at PONTIAN ! OMG ! ILOVEYOU SAYANG :* What a big surprise dan takkan Nadia lupa pasal ni Paish . Terima kasih sebab sanggup turun jauh jauh demi Nadia :')


Paish , Nadia nk cakap terima kasih sebab tahan dgn perangai Nadia selama kita berkawan nak masuk 7 bulan ni . Teman Nadia tidur tiap malam kat skype . Layan degil Nadia , Manja Nadia , nakal Nadia , Gedik Nadia , marah Nadia and all of that . InsyaAllah satu hari nanti Nadia sampai Bandar Tenggara tu satu hari nanti Paish . Nadia janji :') 


Nak tahu something , Paish bagi surat . Nadia taktahu pun surat tu Paish selit kat pencil box Nadia sampai la balik rumah paish text dah baca surat ? Terus cek pencil box . Ada sekali satu pembaris tulis BELLY . Alololo bagi kita surprise lagi e awak ? Terima kasih :'D

Ni je dua kenangan yang mmg aku tak akan lupa . Kenangan dengan kawan kawan and dengan org yg paling aku sayang :') 

Le Author ,
Nadia Khairullah .





POSTED BY Elly Nadia Prada ON 24 February 2013 @ 10:32 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth