homePROFILETAGBOARDCREDITSinstagramtwitterfollow
Luaskan Kuasamu
Aku taknak isi dengan mukadimah boleh ? Aku main terjah je dengan apa yang aku nak tulis . Bukan ada orang baca pun . Okay dalam suasana di Pontian yang jerebu ni . Maaf kalau ada typo yang bakan menyusul . Almaklumlah Pontian dah upgrade jadi Pontian Highland ~ HAHAHA . Okay bact to basic . Ehh ? Salah . Back to the story .

18062013
Skype dengan sayang , dia tanya alamat . Yelaa normal bagi kitorang every month tukar surat . So let it be bagi jelaa alamat tu . *tengah skype* Sayang keep on busy balut pebenda tah pandang bawah buat aku rasa terabai . Ouh tacing . HAHA . Okay tipu , aku watlek jeee senanya . Then dia wrapping or apa tah ~ Aku abaikan aku online twitt . Bila masing masing dah ngantok , we sleep with skype on . Face to face . Ecehh nak bajet sweet konon . Tapi memang every night macam ni nak buat macam mana . Dah terbiasa .

19062013
Back from school macam biasa on skype . 

Kalau pos laju area Johor jugak bila eak sampai sayang?

Area Johor je kan ? You pos harini ke ?

Haah . Tadi i baru hantar .

Maybe dua tiga hari sampai kot.

Lepastu kitorang keep on our conversation macam biasa . Bual itu ini . Then scroll scroll temlen , terbaca tweet dia :

''Nanti kalau kau nak cari awek kau dekat stadium , kau tulis nama ELLY pakai spandok . Lepastu berlari tengah padang n DO YOU MARRY ME ! ''

Sayang jangan ikut cakap kawan you taw . Apa guna you ada telefon . Ada rezeki kita jumpa la kat stadium tu 29 hb ni ae ? heee . Sambut monthsarry kau Bukit Jalil la jawab dia bulan ni . Sweet tak ?  Hahahaha . Aku buat lawak ni , jgn lupa gelak . Mesti rasa nak hempok aku kan ? Okay watlek dulu . Sambung cerita ~

20062013
Aku balik sekolah dengan pening nya disebabkan Jerebu yang semakin melampau , masih ternampak samar samar bungkusan coklat di tangga . Then ibu cakap TU HAA ADIK PUNYA ! Maigad excitednya ~ Amek  la baca . Nama pengirim : Muhammad Faiz Bin Yosri . Hamboih , dia buat seplise kat kita ~ Dengan rakusnya aku koyakkan . HAHA . Ada dua plastik dalam tu ~ Nak tahu apa ?


Sorry for the bad picture quality :3 Peace no war . Okay ni dua dua baju sebenarnya . Taktahu la dia nak aku pakai masa 29 nanti tu ke apa . Hehehe . Yang hitam tu baju LARKIN INI RUmAH KITA and the red one WE'LL ALWAYS SUPPORT JOHOR . Well kami anak jati Johor . Kalah ke menang tetap setia :) Luaskan kuasamu JOHOR !


Okay mafla ni dapat dalam lipatan baju ni sebenarnya ~ Okay nampak tak ada sign name dia ? Jeles babe tulisan dia lagi cantik dari aku . Jealous tahap abcdefg sampai z . Okay thank you sayang for the gift :') Saya tak mintak pun awak limpahkan saya dengan barang ni semua .

I'm grateful to have such a boy who can get in with me . Get along with me no matter what . Be loyal towards me . Keep stick no matter how big is my fault . Accept me as who i am . Give me freedom . I bet , no one can replace your place :) You are so perfect to me . It is too perfect . *habit kalau nk express feeling aku akan automatik tukar english . HAHA . Teruk benor aku ni ~ So like always la kalau dah ada stuff ni , mula menggatal nk photoshot !


Bad quality of pictures or the person in it ? I think it both so the picture look ugly . Are you agree ? Say no and i'll give you doposen XD


Bajet bajet hipster ~ Aku memang kurus , dah tapayah mengata -,- Aku sedar diri aku ni bukan je kurus malah skinny tapi berat dah 46 . HAHAHA


Jangan main main dengan awek Johor . Silap silap awak kene terajang baru awak tahu rasa . Nak rasa , cubalah buat XD


Last picture of the day . Bajet comel kejap tapi tak lama sebab tak ada nampak lansung mana insecurity sense aku hilang :p Hahaha . Ada rasa berminat nk beli baju baju yang aku pakai ni ? Do contact Muhammad Faiz at twitter . He is the best guy to deal with .

Mulut dah menguap ni , dapat layan running man pon best jugak ~ HAHAHA tak pasal . Sikit nasihat , jerebu sekarang ni semakin meruncing . Ibu bapa dan warga tua bertanggungjawablah untuk memastikan anak anak mereka dia dalam dewan . Banyak kan minum air masak . Kurang kan hirup udara luar . Duduk dalam rumah , kalau ada benda penting je keluar . Ingat nyawa tak boleh dibeli dengan kos !

Memang untuk kawan baju JDT tu . Tapi kawan selamanya sehidup semati sebumbung seatap secinta kasih sayang menyayangi :DD

Saya tak mintak awak belanjakan duit awak untuk beli itu ini dalam hubungan tapi saya mintak awak belanja kesetian awak demi hubungan ni :)

Dia tweet macam ni . Im so touched sayang . Awak mungkin tak pandai pujuk , tapi awak faham apa itu erti setia . Sayang awak . Terima kasih sekali lagi pasal baju ni .

Le Author,
Elly Nadia Prada





POSTED BY Elly Nadia Prada ON 20 June 2013 @ 11:07 PM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth